Kontakt i prijava

Aleksandar Hatzivelkos

mobitel: 095 8694731 

e-mail: pripreme.efzg@gmail.com

facebook: Matematika za EFZG

Zaposlen sam kao viši predavač na Veleučilištu Velika Gorica, te držim predavanja i na Visokoj školi za informacijsku tehnologiju i visokom učilištu Algebra. Godinama sam radio kao asistent na Fakultetu strojarstva i brodogradnje, a kao vanjski suradnik sam predavao na Ekonomskom fakultetu, Tehničkom veleučilištu, te na nekoliko privatnih učilišta. Dobitnik sam Rektorove nagrade, te sam ostvario prosjek ocjena na studiju 4,6. Bio sam demonstrator iz nekoliko kolegija.

36 thoughts on “Kontakt i prijava”

 1. Ja bih htio kupiti vasu skriptu sa rijesenim zadacima sa rokova, kako da narucim?

  1. Ja bih htjela kupiti vašu skriptu sa riješenim zadacima sa rokovima,kako da naručim

   1. Samo mi pošaljite ime, prezime i adresu (na mail ili sms).
    Plaća se prilikom preuzimanja preporučene pošiljke.

 2. Pozdrav, planiram ici na rok 1.7, molila bih vas neke informacije u vezi odrzavanja instrukcija. Od cijena do odrzavanja.

  Lp,
  Petra

 3. Molila bi Vas informaciju vezano za instrukcije iz matematike za rokove u lipanj-u, mogućnosti termina instrukcija; dani i vrijeme, koliko dugo traju pripreme i cijena ?

  Unaprijed hvala

 4. Bok!

  Ja sam jedna od onih koji nikada nisu izašli na ispit iz matematike a apsolventi su. Zapravo ne znam jel uopće ima takvih 🙂 U svakom slučaju, planiram probiti led na prvom roku u 6.mj. pa me zanima cijena instrukcija i kada bih trebala krenuti? S obzirom da od matematike znam samo to da je imam u indeksu?

  Hvala!

  Anita

 5. Vukla sam matematiku 4 godine radi straha i neznanja, nakon ovih instrukcija na kraju sam imala 5 🙂 definitivno preporučujem !!!

  1. Planiram ići na ispitni rok iz matematike u travnju,zanima me na koji način se mogu prijaviti u Vaš program instrukcija (priprema) za navedeni rok,pitam jer sam Vam poslao mail na adresu sa ove stranice

 6. Ljudi ovaj asistent je zakon! Prošao sam Matku bez pol frke na testu poslije instrukcija!

 7. hadzi je najbolji prof..cak je i meni tudumu uspio objasnit matisu.. a kad je dao otkaz na ekonomiji,odmah mi je postalo teze.. hadzi za predsjednika! ;))

  1. Hadži najbolji asistent! 4 sam dobila iz ispita a matematiku od tog gradiva za ispit nisam ništa od prije znala, super objašnjava, iako je nas 200 bilo u dvorani! Sve pohvale!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *