Naučite matematiku u kolovozu!

Još nije kasno da se priključite najboljim pripremama za polaganje ispita iz matematike na Ekonomskom fakultetu, koje ovoga ljeta možete pronaći u Zagrebu.

U tri tjedna, počevši od 6. kolovoza savladajte upravo onaj dio gradiva koji vam je potreban za polaganje ispita iz matematike. Niti previše, niti premalo – točno onoliko koliko vam je potrebno.

Pripreme se izvode na temelju višegodišnjeg iskustva, kao asistenta iz matematike na EFZG, te na temelju rada i instrukcija sa brojnim studentima. Pored materijala sa pametne ploče, svaki student dobiva skriptu s riješenim rokovima, skriptu s teorijom, te pristup online video materijalima, pomoću kojih se cijelo gradivo može kvalitetno ponoviti i usvojiti.

Radimo u malim grupama – do deset polaznika, u radnoj, ali i ugodnoj atmosferi, te u dvije grupe: jutarnjoj s početkom u 9h i popodnevnoj od 19h – tri puta tjedno, ponedjeljkom, srijedom i petkom.

Pripreme se održavaju u učilištu Numericus, Vinogradska 4. Program ukupno traje 20 (punih) sati, a cijena je 1000 kn. Više o programu, kao i mišljenja dosadašnjih polaznika, možete pronaći ovdje.

Iskoristite ovo ljeto kako bi konačno riješili problem, te upisali ocjenu iz matematike u index!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *