Pripreme za jesenske rokove

I ovo nam je ljeto radno!
Ljetne pripreme za polaganje ispita iz matematike na jesenskim rokovima održati će se u kolovozu. Počinjemo 6. kolovoza, u dvije grupe – jutarnjoj i popodnevnoj.

Ako ste ovo ljeto odlučili konačno staviti ocjenu iz matematike u index, pravo je vrijeme da se priključite grupi koju vodi Aleksandar Hatzivelkos. Rad s malom grupom (do 10 polaznika) u klimatiziranom prostoru, pred pametnom pločom (sve napisano na ploči dobivate na e-mail), sa obiljem materijala (skripta sa riješenim rokovima i skripta s teorijom), i sa pristupom online video materijalima, s kojima u svako doba dana i noći možete utvrditi ili ponoviti gradivo.

Kada se svemu tome doda rad u ugodnoj atmosferi, s osobom koja će vam pokazati uistinu ono što je potrebno naučiti za polaganje ispita, te malo volje za rad i motivacije s vaše strane – uspjeh neće izostati.

Program traje 20 sati, a cijena je 1000 kn. Na ovom mjestu možete saznati sve detalje o programu, a kako to izgleda iz studentske perspektive pročitajte u komentarima bivših polaznika na dnu iste stranice.

Iskoristite ljeto, položite matematiku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *