Pripreme za polaganje ispita iz Matematike na EFZG u siječnju

U siječnju će se održati Pripreme za polaganje ispita iz Matematike na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Kroz rad prema ispitnim zadacima, pred pametnom pločom, i s orijentacijom na savladavanje upravo onog gradiva koje je potrebno za polaganje ispita, predavač sa višegodišnjim iskustvom i vrhunskim preporukama, pripremiti će vas za polaganje ispita iz Matematike.

Radi se u maloj grupi, do deset polaznika, a svi polaznici dobivaju Skriptu sa riješenim pismenim ispitima (koja uključuje i rokove iz 2017. godine), Skriptu sa teorijom, te besplatan 45-dnevni pristup online video materijalima pomoću kojih je moguće višekratno ponoviti i utvrditi gradivo! Također, sve što odradimo na pametnoj ploči, u obliku pdf-a dobivate na e-mail.

Pripreme se održavaju u prostorijama učilišta Numericus, Vinogradska 4. Trajanje priprema je 30 školskih sati, a cijena programa je 1000 kn. Budući se radi u malim grupama, koje se brzo popune, savjetujem vam da svoje mjesto rezervirate što prije! Više o programu Priprema možete naći na ovom linku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *