Pripreme za jesenske rokove iz matematike na EFZG

Kao i prošle godine, u kolovozu će se održati program priprema za polaganje ispita iz matematike na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Početak ovih ljetnih priprema je slijedeći tjedan – u ponedeljak 8. kolovoza. Termini održavanja dogovoreni su s polaznicima, te će se održavati tri puta tjedno – ponedjeljkom, srijedom i četvrtkom.

Jutarnja grupa je popunjena, no još uvijek nije kasno da se prijavite na jedno od preostala tri slobodna mjesta u popodnevnoj grupi koja će se održavati od 18 do 20 sati.

Program priprema organiziran je prvenstveno prema ispitima. Cilj je, radeći po ispitnim zadacima, naučiti prepoznati i riješiti tipične zadatke sa pismenih ispita – onih o kojima u pravilo ovisi pad ili prolaz, te ocjena koja se ostvaruje. Program traje 20 punih sati, svaki polaznik dobiva skriptu sa 30 riješenih i detaljno objašnjenih pismenih ispita.

Novost za polaznike je i besplatan pristup video materijalima na kojima je objašnjena teorija iz matematike potrebna za savladavanje ispita! Više o tome slijedećeg tjedna!

Cijena programa iznosi 1000 kuna, a više detalja možete saznati ovdje. Još uvijek nije kasno da se prijavite i naučite sve što je potrebno kako bi položili ispit iz matematike na EFZG!

lp, Aleksandar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *