Ljetne pripreme iz Matematike za EFZG

Tijekom kolovoza 2020. održati će se ljetne prireme za polaganje Matematike na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu.

Pripreme održava Aleksandar Hatzivelkos, viši predavač na više visokih učilišta, sa višegodišnjim iskustvom u radu sa studentima EFZG-a. Program je prilagođen upravo potrebama studenata – cilj nije naučiti sve, nego upravo one dijelove gradiva koji se redovito pojavljuju na ispitu iz Matematike.

Ove godine program priprema održavati će se na dva načina.

Prvi način, kroz predavanja uživo u prostorijama škole Linigra, Gjure Szaba 4 (kod okretišta Črnomerec). Radi se u maloj grupi, do deset polaznika, te je stoga broj mjesta ograničen.

Drugi način je online putem aplikacije Zoom. Na taj način pripreme je moguće proći i bez fizičkog prisustva u Zagrebu tijekom kolovoza. Učite od doma, ili na moru, i u rujnu spremni izađite na ispit iz Matematike!

Gradivo se obrađuje u 20 (punih) sati nastave, koji su podijeljeni u deset termina. Nalaziti ćemo se tri puta tjedno, a o točnim terminima održavanja dogovoriti ćemo se početkom kolovoza.

Svaki polaznik dobija skriptu sa riješenim rokovima iz Matematike, Skriptu s teorijom, te besplatan pristup Online materijalima dokle god mu / joj to bude bilo potrebno.

Cijena programa je 1000 kn.

Prijave se vrše putem google formulara koji možete naći na slijedećoj adresi:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScgJkdYn1IwyqrSE-iSZ_EAGxirQvP44kPn1N5u3_d-dKUJyg/viewform?usp=pp_url

Ukoliko imate dodatnih pitanja, slobodno se javite!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *