Category Archives: instrukcije

Ljetna škola matematike za efzg

Kroz dva dana, u četvrtak 8. kolovoza, s radom počenju pripreme za polaganje ispita iz Matematike na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu na jesenskim ispitnim rokovima.

Program po kojemu radimo je orijentiran na praktično prepoznavanje i savladavanje ispitnih zadataka. Cilj nam nije “odraditi” sve, već onoliko koliko vam treba!

Radi se u maloj grupi (do deset polaznika), sa najboljim predavačem iza kojega je iskustvo rada kao asistenta iz matematike na EFZG, ali i desetogodišnje iskustvo baš u pripremanju studenata za polaganje tog ispita. Svi polaznici dobivaju skripte sa ispitnim zadacima i teorijom, te priostup online video materijalima putem kojih je moguće naknadno ponoviti cijelo gradivo!

Još nije kasno da se prijavite!
Cijena programa je 1000 kn, uz popust za grupne prijave (900 kn po osobi za grupnu prijavu dva polaznika, te 800 kn po osobi za grupnu prijavu tri ili više polaznika). Mjesto održavanja je škola Linigra kod okretišta Črnomerec!

Iskoristite ovu priliku i pripremite se na najbolji mogući način za ispit u rujnu!

Ljetne pripreme za polaganje ispita iz Matematike

Tijekom kolovoza održati će se pripreme za polaganje ispita iz Matematike na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Pripreme će se održavati u školi Linigra, Gjure Szaba 4, par koraka udaljene od okretišta tramvaja na Črnomercu.

Program priprema izvodi se već više godina, te se temelji na ispitnim zadacima. Cilj je da polaznici nauče prepoznati i riješiti tipične zadatke kakvi se pojavljuju na pismenom ispitu iz matematike. Nije nam cilj obraditi sve – svaki zarez i teorem – već naučiti vas onoliko koliko je potrebno!

U tu se svrshu koristimo najboljim materijalima i pomagalima koja su nam na raspolaganju:

1. Najbolji predavač matematike kojeg možete naći. Aleksandar zna gradivo objasniti i približiti tako da ga mogu savladati i polaznici sa lošim predznanjem.

2. Skripte s riješenim pismenim ispitima i teorijom. Najbolje i najkorisnije je učenje po materijalima koji vam uistinu trebaju, a to su ispitni zadaci.

3. Online video sadržaje. Svaki polaznik dobiva besplatan pristup Online video materijalima, na kojima je obrađeno cijelo gradivo, te teorija i primjerci pismenih ispita. Iskustvo dosadašnjih polaznika pokazuje kako je izvrsno imati takav alat na raspolaganju, kako bi se i prije samog izlaska na ispit prisjetili dijelova gradiva obrađenih na početku, ili pak utvrdili one dijelove koji su malo teže sjeli.

4. Rad u maloj grupi (do dvanaest polaznika). Velika prednost rada u malim grupama jest – komunikacija. Probleme u učenju i upitnike u razumijevanju gradiva najbolje je riješiti odmah na licu mjesta. U malim grupama lako je postaviti pitanje, razjasniti nedoumice i kvalitetnije razumjeti gradivo.

Pripreme će se održavati tri puta tjedno po dva puna sata u popodnevnim terminima (točni dani održavanja biti će dogovoreni sa polaznicima početkom kolovoza).

S radom počinjemo u četvrtak 8. kolovoza!

. Više informacija o samom programu, kao i mišljenja dosadašnjih polaznika možete naći ovdje.

Cijena programa je 1000 kn, a broj polaznika je ograničen. Stoga rezervirajte svoje mjesto već sada pozivom na broj 095-86-94-731.

Aleksandar

pripreme iz matematike za rokove u veljači

Pripreme za polaganje ispita iz Matematike na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu na zimskim ispitnim rokovima u veljači, održati će se tijekom siječnja u učilištu Numericus, Vinogradska 4. 

Program priprema izvodi se već više godina, te se temelji na ispitnim zadacima. Cilj je da polaznici nauče prepoznati i riješiti tipične zadatke kakvi se pojavljuju na pismenom ispitu iz matematike. Nije nam cilj obraditi sve – svaki zarez i teorem – već naučiti vas onoliko koliko je potrebno!

U tu se svrshu koristimo najboljim materijalima i pomagalima koja su nam na raspolaganju:

1. Najbolji predavač matematike kojeg možete naći. Aleksandar zna gradivo objasniti i približiti tako da ga mogu savladati i polaznici sa lošim predznanjem.

2. Skripte s riješenim pismenim ispitima i teorijom. Najbolje i najkorisnije je učenje po materijalima koji vam uistinu trebaju, a to su ispitni zadaci.

3. Pametnu ploču. Sve što obradimo tijekom rada na pametnoj ploči, već slijedeći dan dobivate kao pdf u svoj inbox. 

4. Online video sadržaje. Svaki polaznik dobiva besplatan pristup Online video materijalima, na kojima je obrađeno cijelo gradivo, te teorija i primjerci pismenih ispita. Iskustvo dosadašnjih polaznika pokazuje kako je izvrsno imati takav alat na raspolaganju, kako bi se i prije samog izlaska na ispit prisjetili dijelova gradiva obrađenih na početku, ili pak utvrdili one dijelove koji su malo teže sjeli.

5. Rad u maloj grupi (do dvanaest polaznika). Velika prednost rada u malim grupama jest – komunikacija. Probleme u učenju i upitnike u razumijevanju gradiva najbolje je riješiti odmah na licu mjesta. U malim grupama lako je postaviti pitanje, razjasniti nedoumice i kvalitetnije razumjeti gradivo.

Cijena opisanog programa koji traje 20 punih sati iznosi 1000 kn. Kako se radi u maloj grupi, broj polaznika je ograničen, a svoje mjesto možete osigurati već sada putem slijedećeg upitnika za prijavu:Besplatan pristup online riješenim rokovima iz Matematike!

Mnogi studenti s kojima dolazim u kontakt nemaju do sada iskustva rada i učenja uz pomoć video materijala.

Kako to izgleda? Kako se točno koristi? Jesu li zadaci i gradivo dobro objašnjeni? – neka su od najčešćih pitanja.

Najjednostavniji odgovor je u svakom slučaju – isprobajte! Upravo zato je danas ova ponuda pred vama. Nakon Facebook lajka ispod ovog teksta otvara se link za pristup riješenim rokovima u okviru Online Instrukcija iz matematike za EFZG.

Klikom na taj link omogućava vam se pristup video sadržajima na kojima su rješeni i objašnjeni ispitni zadaci s pismenih ispita. Osobno se uvjerite koliko je rad uz pomoć online video materijala koristan, te jesu li zadaci jasno i razumljivo objašnjeni.

Pristup će biti slobodan do kraja rujna, a besplatan pristup je moguće aktivirati do kraja kolovoza. Sretno učenje!

Online video materijali – riješeni ispitni rokovi

 

 

 

 

Naučite matematiku u kolovozu!

Još nije kasno da se priključite najboljim pripremama za polaganje ispita iz matematike na Ekonomskom fakultetu, koje ovoga ljeta možete pronaći u Zagrebu.

U tri tjedna, počevši od 6. kolovoza savladajte upravo onaj dio gradiva koji vam je potreban za polaganje ispita iz matematike. Niti previše, niti premalo – točno onoliko koliko vam je potrebno.

Pripreme se izvode na temelju višegodišnjeg iskustva, kao asistenta iz matematike na EFZG, te na temelju rada i instrukcija sa brojnim studentima. Pored materijala sa pametne ploče, svaki student dobiva skriptu s riješenim rokovima, skriptu s teorijom, te pristup online video materijalima, pomoću kojih se cijelo gradivo može kvalitetno ponoviti i usvojiti.

Radimo u malim grupama – do deset polaznika, u radnoj, ali i ugodnoj atmosferi, te u dvije grupe: jutarnjoj s početkom u 9h i popodnevnoj od 19h – tri puta tjedno, ponedjeljkom, srijedom i petkom.

Pripreme se održavaju u učilištu Numericus, Vinogradska 4. Program ukupno traje 20 (punih) sati, a cijena je 1000 kn. Više o programu, kao i mišljenja dosadašnjih polaznika, možete pronaći ovdje.

Iskoristite ovo ljeto kako bi konačno riješili problem, te upisali ocjenu iz matematike u index!

Pripreme za ljetne rokove iz Matematike na EFZG

U svibnju će se održati pripreme za polaganje ispita iz Matematike na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Već tradicionalno, pripreme će se održavati u iznimno udobnom i opremljenom prostoru učilišta Numericus u Vinogradskoj 4.

Program održavanja priprema je nastao na temelju mog dugogodišnjeg rada sa studentima ekonomije, i u ulozi asistenta iz Matematike na EFZG, ali i u ulozi osobe koja vam treba pomoći da savladate potrebno gradivo i položite ovaj, mnogima težak ispit. Radi se u dvije male grupe (do deset polaznika), jutarnjoj i popodnevnoj, pred pametnom pločom u klimatiziranom prostoru.

Svi polaznici dobivaju skriptu sa riješenim rokovima, skriptu sa teorijom, ali i pristup online video sadržaju, gdje kompletno gradivo možete ponoviti više puta i ponovno provježbati djelove koji su vam bili najzahtjevniji. Više o samom programu priprema možete pročitati ovdje.

Grupe su male, te je broj mjesta ograničen – kontaktirajte me kako bi osigurali svoje mjesto.

 

 

Pripreme za polaganje ispita iz Matematike na EFZG u siječnju

U siječnju će se održati Pripreme za polaganje ispita iz Matematike na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Kroz rad prema ispitnim zadacima, pred pametnom pločom, i s orijentacijom na savladavanje upravo onog gradiva koje je potrebno za polaganje ispita, predavač sa višegodišnjim iskustvom i vrhunskim preporukama, pripremiti će vas za polaganje ispita iz Matematike.

Radi se u maloj grupi, do deset polaznika, a svi polaznici dobivaju Skriptu sa riješenim pismenim ispitima (koja uključuje i rokove iz 2017. godine), Skriptu sa teorijom, te besplatan 45-dnevni pristup online video materijalima pomoću kojih je moguće višekratno ponoviti i utvrditi gradivo! Također, sve što odradimo na pametnoj ploči, u obliku pdf-a dobivate na e-mail.

Pripreme se održavaju u prostorijama učilišta Numericus, Vinogradska 4. Trajanje priprema je 30 školskih sati, a cijena programa je 1000 kn. Budući se radi u malim grupama, koje se brzo popune, savjetujem vam da svoje mjesto rezervirate što prije! Više o programu Priprema možete naći na ovom linku.

Pripremite se za 1. kolokvij iz matematike – ONLINE

Pripremite se za prvi kolokvij iz Matematike na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu – ONLINE!

Na stranicama “Online pripreme iz Matematike za EFZG” možete pronaći video klipove sa svime što trebate naučiti za uspješno polaganje kolokvija iz Matematike na EFZG!

Gradivo je objašnjeno na jednostavan i razumljiv način, prilagođeno nižoj razini predzananja iz matematike – a opet, dovoljno kako bi se savladalo gradivo. Temelj sadržaja video klipova su zadaci s ispita, kako bi se studenti pripremili za točno ono što im treba.  Na video klipovima u više od 20 sati materijala tako možete naći:
– obrađeno gradivo linearne algebre
– obrađeno gradivo funkcija jedne varijable (derivacije)
– teoretska pitanja
– riješene pismene ispite
– video materijale prate mnogobrojni ispitni zadaci za vježbu

U današnjoj ponudi, možete dobiti tridesetodnevni pristup video sadržaju, te printanu skriptu sa riješenim ispitnim rokovima i pdf skriptu sa teorijom, za ukupnu cijenu od 500 kn (za detalje ponude, javite se e-mailom ili putem Facebooka).

Budite efikasni, učite kada vama najviše odgovara – učite ONLINE!

Pripreme iz Matematike za EFZG u kolovozu!

I ovoga kolovoza održati će se program Priprema za polaganje ispita iz Matematike na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu.  Program priprema održavati će se tri puta tjedno, u dvije grupe – jutarnjoj i popodnevnoj. S radom počinjemo u srijedu, 9. kolovoza, a cilj nam je gradivo obraditi do ponedjeljka 28. kolovoza.

Program priprema prilagođen je studentima sa slabijim predznanjem iz matematike – napraviti ćemo onoliko koliko vam je potrebno da savladate ispit, radeći prema zadacima s ispitnih rokova, i to na način da ono što čujete – razumijete i znate ponoviti.

Svaki polaznik programa dobiva 45 dana pristupa [ONLINE] instrukcijama, u okviru kojih je obrađeno cijelo gradivo, te gdje možete pronaći i riješene ispitne rokove i odgovore na teoretska pitanja. Također, svi polaznici dobivaju Skriptu sa riješenim rokovima (koja uključuje i rokove iz 2017. i 2016. godine) koja služi kao materijal za vježbu, te pdf Skriptu sa teorijom. Također, budući se predavanja odvijaju pred pametnom pločom, nakon svakog predavanja polaznici na e-mail dobivaju pdf sa sadržajem ploče.

Pripreme se održavaju u prostorijama učilišta Numericus, Vinogradska 4, a točni termini održavanja biti će dogovoreni s polaznicima početkom kolovoza.

Pripremite se za polaganje ispita radeći sa ponajboljim predavačem, Aleksandrom Hatzivelkosom, koji osim iskustva rada kao asistent iz matematike na EFZG, već godinama uspješno priprema studente za savladavanje ove prepreke. Radite u ugodnoj i opuštenoj atmosferi, u maloj grupi (do 10 polaznika), i naučite upravo onoliko koliko vam je potrebno!

Cijena programa je 1000 kn, a u grupama je još desetak slobodnih mjesta. Javite se s povjerenjem!

Učite matematiku online – 50% popusta!

Do kraja ovog tjedna možete ostvariti 50% popusta na cijenu cijelog paketa Online instrukcija za matematiku na EFZG! Više od 40 sati video materijala na kojima je objašnjeno sve što vam treba za polaganje ispita iz matematike na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, biti će vam dostupno 45 dana, i to u pola cijene – za 360 kn (+ PDV).

Paket Online priprema sadrži video materijale na kojima je objašnjeno gradivo iz linearne algebre, funkcija jedne varijable, funkcija više varijabli, integrala i financijske matematike, ali i riješene ispitne rokove, te teoriju.

Budite efikasni, učite online – kada i kako Vama to odgovara!

Popust možete ostvariti slijedeći ovaj link.