Category Archives: [ONLINE]

Ljetna škola matematike za efzg

Kroz dva dana, u četvrtak 8. kolovoza, s radom počenju pripreme za polaganje ispita iz Matematike na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu na jesenskim ispitnim rokovima.

Program po kojemu radimo je orijentiran na praktično prepoznavanje i savladavanje ispitnih zadataka. Cilj nam nije “odraditi” sve, već onoliko koliko vam treba!

Radi se u maloj grupi (do deset polaznika), sa najboljim predavačem iza kojega je iskustvo rada kao asistenta iz matematike na EFZG, ali i desetogodišnje iskustvo baš u pripremanju studenata za polaganje tog ispita. Svi polaznici dobivaju skripte sa ispitnim zadacima i teorijom, te priostup online video materijalima putem kojih je moguće naknadno ponoviti cijelo gradivo!

Još nije kasno da se prijavite!
Cijena programa je 1000 kn, uz popust za grupne prijave (900 kn po osobi za grupnu prijavu dva polaznika, te 800 kn po osobi za grupnu prijavu tri ili više polaznika). Mjesto održavanja je škola Linigra kod okretišta Črnomerec!

Iskoristite ovu priliku i pripremite se na najbolji mogući način za ispit u rujnu!

Besplatan pristup online riješenim rokovima iz Matematike!

Mnogi studenti s kojima dolazim u kontakt nemaju do sada iskustva rada i učenja uz pomoć video materijala.

Kako to izgleda? Kako se točno koristi? Jesu li zadaci i gradivo dobro objašnjeni? – neka su od najčešćih pitanja.

Najjednostavniji odgovor je u svakom slučaju – isprobajte! Upravo zato je danas ova ponuda pred vama. Nakon Facebook lajka ispod ovog teksta otvara se link za pristup riješenim rokovima u okviru Online Instrukcija iz matematike za EFZG.

Klikom na taj link omogućava vam se pristup video sadržajima na kojima su rješeni i objašnjeni ispitni zadaci s pismenih ispita. Osobno se uvjerite koliko je rad uz pomoć online video materijala koristan, te jesu li zadaci jasno i razumljivo objašnjeni.

Pristup će biti slobodan do kraja rujna, a besplatan pristup je moguće aktivirati do kraja kolovoza. Sretno učenje!

Online video materijali – riješeni ispitni rokovi

 

 

 

 

Pripremite se za 1. kolokvij iz matematike – ONLINE

Pripremite se za prvi kolokvij iz Matematike na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu – ONLINE!

Na stranicama “Online pripreme iz Matematike za EFZG” možete pronaći video klipove sa svime što trebate naučiti za uspješno polaganje kolokvija iz Matematike na EFZG!

Gradivo je objašnjeno na jednostavan i razumljiv način, prilagođeno nižoj razini predzananja iz matematike – a opet, dovoljno kako bi se savladalo gradivo. Temelj sadržaja video klipova su zadaci s ispita, kako bi se studenti pripremili za točno ono što im treba.  Na video klipovima u više od 20 sati materijala tako možete naći:
– obrađeno gradivo linearne algebre
– obrađeno gradivo funkcija jedne varijable (derivacije)
– teoretska pitanja
– riješene pismene ispite
– video materijale prate mnogobrojni ispitni zadaci za vježbu

U današnjoj ponudi, možete dobiti tridesetodnevni pristup video sadržaju, te printanu skriptu sa riješenim ispitnim rokovima i pdf skriptu sa teorijom, za ukupnu cijenu od 500 kn (za detalje ponude, javite se e-mailom ili putem Facebooka).

Budite efikasni, učite kada vama najviše odgovara – učite ONLINE!

Pripreme iz Matematike za EFZG u kolovozu!

I ovoga kolovoza održati će se program Priprema za polaganje ispita iz Matematike na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu.  Program priprema održavati će se tri puta tjedno, u dvije grupe – jutarnjoj i popodnevnoj. S radom počinjemo u srijedu, 9. kolovoza, a cilj nam je gradivo obraditi do ponedjeljka 28. kolovoza.

Program priprema prilagođen je studentima sa slabijim predznanjem iz matematike – napraviti ćemo onoliko koliko vam je potrebno da savladate ispit, radeći prema zadacima s ispitnih rokova, i to na način da ono što čujete – razumijete i znate ponoviti.

Svaki polaznik programa dobiva 45 dana pristupa [ONLINE] instrukcijama, u okviru kojih je obrađeno cijelo gradivo, te gdje možete pronaći i riješene ispitne rokove i odgovore na teoretska pitanja. Također, svi polaznici dobivaju Skriptu sa riješenim rokovima (koja uključuje i rokove iz 2017. i 2016. godine) koja služi kao materijal za vježbu, te pdf Skriptu sa teorijom. Također, budući se predavanja odvijaju pred pametnom pločom, nakon svakog predavanja polaznici na e-mail dobivaju pdf sa sadržajem ploče.

Pripreme se održavaju u prostorijama učilišta Numericus, Vinogradska 4, a točni termini održavanja biti će dogovoreni s polaznicima početkom kolovoza.

Pripremite se za polaganje ispita radeći sa ponajboljim predavačem, Aleksandrom Hatzivelkosom, koji osim iskustva rada kao asistent iz matematike na EFZG, već godinama uspješno priprema studente za savladavanje ove prepreke. Radite u ugodnoj i opuštenoj atmosferi, u maloj grupi (do 10 polaznika), i naučite upravo onoliko koliko vam je potrebno!

Cijena programa je 1000 kn, a u grupama je još desetak slobodnih mjesta. Javite se s povjerenjem!

Učite matematiku online – 50% popusta!

Do kraja ovog tjedna možete ostvariti 50% popusta na cijenu cijelog paketa Online instrukcija za matematiku na EFZG! Više od 40 sati video materijala na kojima je objašnjeno sve što vam treba za polaganje ispita iz matematike na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, biti će vam dostupno 45 dana, i to u pola cijene – za 360 kn (+ PDV).

Paket Online priprema sadrži video materijale na kojima je objašnjeno gradivo iz linearne algebre, funkcija jedne varijable, funkcija više varijabli, integrala i financijske matematike, ali i riješene ispitne rokove, te teoriju.

Budite efikasni, učite online – kada i kako Vama to odgovara!

Popust možete ostvariti slijedeći ovaj link.

Prijave za Pripreme iz Matematike u svibnju

U svibnju počinje novi ciklus programa Priprema za polaganje ispita iz Matematike na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu.

Pripreme će se održavati u prostorijama učilišta Numericus, Vinogradska 4. Radi se u malim grupama (do deset polaznika), pred pametnom pločom, tako da svi polaznici na e-mail dobivaju sadržaj ploče nakon svakog predavanja! Svaki polaznik također dobiva skriptu sa 28 riješenih rokova, te besplatan pristup [ONLINE] predavanjima, koja pored cijelog gradiva sadrže teoriju i riješene pismene ispite! Planirane su dvije grupe: jutarnja (8:30-11) te vecernja (19-21:30), a točni dani održavanja biti će dogovoreni sa polaznicima.

Cijena programa koji traje 30 sati iznosi 1000 kn. Više detalja o programu priprema možete naći ovdje.

Novi materijali na [ONLINE] instrukcijama iz Matematike za EFZG

Proteklih tjedan dana, sadržaj [ONLINE] instrukcija iz Matematike za Ekonomski fakultet u Zagrebu, nadopunjen je novim sadržajem.

Kako su se u dva navrata tijekom 2016. i 2017. godine na pismenom ispitu iz matematike pojavio zadatak sa tangentom, video lekcije su nadopunjene i tim sadržajem. Iako se zadatak u prosjeku pojavljuje rijetko, cilj je ovog programa polaznicima pružiti sav potreban sadržaj, pa ju stoga snimljene lekcije koje obrađuju i ovo gradivo. Isto vrijedi i za gradivo koje se bavi matričnim polinomima.
Druga vijest je da su [ONLINE] instrukcije nadopunjene i pisanim materijalima za vježbu. Na kraju svakog dijela gradiva ispod video lekcija su (kao na slici) dodani pisani sadržaji – više od stotinu riješenih zadataka sa ispitnih rokova iz Matematike!

Na taj način su polaznicima [ONLINE] instrukcija na jednom mjestu dostupni i video klipovi  na kojima je gradivo objašnjeno, ali i velik broj konkretnih ispitnih zadataka na kojima se usvojeno gradivo može vježbati i provjeriti,

Neka znanje dođe k vama, učite online!