Category Archives: Uncategorized

Ljetne pripreme iz Matematike za EFZG

Tijekom kolovoza 2020. održati će se ljetne prireme za polaganje Matematike na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu.

Pripreme održava Aleksandar Hatzivelkos, viši predavač na više visokih učilišta, sa višegodišnjim iskustvom u radu sa studentima EFZG-a. Program je prilagođen upravo potrebama studenata – cilj nije naučiti sve, nego upravo one dijelove gradiva koji se redovito pojavljuju na ispitu iz Matematike.

Ove godine program priprema održavati će se na dva načina.

Prvi način, kroz predavanja uživo u prostorijama škole Linigra, Gjure Szaba 4 (kod okretišta Črnomerec). Radi se u maloj grupi, do deset polaznika, te je stoga broj mjesta ograničen.

Drugi način je online putem aplikacije Zoom. Na taj način pripreme je moguće proći i bez fizičkog prisustva u Zagrebu tijekom kolovoza. Učite od doma, ili na moru, i u rujnu spremni izađite na ispit iz Matematike!

Gradivo se obrađuje u 20 (punih) sati nastave, koji su podijeljeni u deset termina. Nalaziti ćemo se tri puta tjedno, a o točnim terminima održavanja dogovoriti ćemo se početkom kolovoza.

Svaki polaznik dobija skriptu sa riješenim rokovima iz Matematike, Skriptu s teorijom, te besplatan pristup Online materijalima dokle god mu / joj to bude bilo potrebno.

Cijena programa je 1000 kn.

Prijave se vrše putem google formulara koji možete naći na slijedećoj adresi:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScgJkdYn1IwyqrSE-iSZ_EAGxirQvP44kPn1N5u3_d-dKUJyg/viewform?usp=pp_url

Ukoliko imate dodatnih pitanja, slobodno se javite!

Besplatan pristup Online učenju – ostanidoma

Zbog okolnosti u kojima smo se svi skupa našli, virusa koji onemogućava normalan rad i učenje, te nastave koja je (s različitim uspjehom) prešla u online način održavanja, odlučili smo kako će pristup online materijalima iz Matematike za EFZG biti slobodan za sve studente do 15. lipnja.

Nadamo se da će pristup i ovom vidu pripremanja za polaganje ispita iz Matematike na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, barem malo pomoći.

Besplatan pristup online predavanjima možete ostvariti na ovom linku ili upotrebom koda “ostanidoma” prilikom upisa na program “Sve za polaganje ispita”.

Željeli bi smo da ova informacija dođe do svih studenata kojima bi mogla biti korisna, pa vas ovim putem pozivamo da stranici udijelite “like” ili podijelite ovu objavu kako bi doseg bio što veći, te kako bi što veći broj studenata mogao iskoristiti ovu priliku.

Hvala.

PRIPREME ZA POLAGANJE MATEMATIKE NA LJETNOM ISPITNOM ROKU

Tijekom svibnja održati će se pripreme za polaganje ispita iz Matematike na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Pripreme će se održavati u školi Linigra, Gjure Szaba 4, par koraka udaljene od okretišta tramvaja na Črnomercu.

Program priprema izvodi se već više godina, te se temelji na ispitnim zadacima. Cilj je da polaznici nauče prepoznati i riješiti tipične zadatke kakvi se pojavljuju na pismenom ispitu iz matematike. Nije nam cilj obraditi sve – svaki zarez i teorem – već naučiti vas onoliko koliko je potrebno!

U tu se svrshu koristimo najboljim materijalima i pomagalima koja su nam na raspolaganju:

1. Najbolji predavač matematike kojeg možete naći. Aleksandar zna gradivo objasniti i približiti tako da ga mogu savladati i polaznici sa lošim predznanjem.

2. Skripte s riješenim pismenim ispitima i teorijom. Najbolje i najkorisnije je učenje po materijalima koji vam uistinu trebaju, a to su ispitni zadaci.

3. Online video sadržaje. Svaki polaznik dobiva besplatan pristup Online video materijalima, na kojima je obrađeno cijelo gradivo, te teorija i primjerci pismenih ispita. Iskustvo dosadašnjih polaznika pokazuje kako je izvrsno imati takav alat na raspolaganju, kako bi se i prije samog izlaska na ispit prisjetili dijelova gradiva obrađenih na početku, ili pak utvrdili one dijelove koji su malo teže sjeli.

4. Rad u maloj grupi (do dvanaest polaznika). Velika prednost rada u malim grupama jest – komunikacija. Probleme u učenju i upitnike u razumijevanju gradiva najbolje je riješiti odmah na licu mjesta. U malim grupama lako je postaviti pitanje, razjasniti nedoumice i kvalitetnije razumjeti gradivo.

Pripreme će se održavati u dvije grupe – jutarnjoj (od 9-11h, točne dane ću dogovoriti sa polaznicima), i popodnevnoj (utorkom i četvrtkom od 19-21h), te jedan termin subotom ujutro. Početak programa je 13. svibnja. Više informacija o samom programu, kao i mišljenja dosadašnjih polaznika možete naći ovdje.

Cijena programa je 1000 kn, a broj polaznika je ograničen. Stoga rezervirajte svoje mjesto već sada pozivom na broj 095-86-94-731.

Aleksandar

Pripreme za zimski ispitni rok na EFZG

Ukoliko se želite uistinu kvalitetno pripremiti za polaganje ispita, u radu sa najboljim predavačem i s modernim pomagalima, te s jednim ciljem – kako uspješno položiti ispit, tada nam se obratite. Cilj programa nije naučiti sve, nego onoliko koliko je potrebno. Gradivo objašnjavamo na razumljiv način, s ciljem da se usvoje upravo one tehnike koje su vam potrebne – ni više ni manje. Cijeli je program koncipiran upravo prema ispitnim zadacima, te računamo sa slabim srednjoškolskim predznanjem. Koliko nam bude potrebno – ponoviti ćemo!

U siječnju će se održavati Pripreme za polaganje pismenog ispita iz Matematike na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu.
Pripreme će se održavati u učilištu Numericus, Vinogradska 4, a točni termini održavanja dogovoriti će se s polaznicima krajem prosinca.
U prijavi koju možete naći na dnu stranice označite sve termine u kojima bi mogli dolaziti, kako bi našli najbolje rješenje po pitanju termina.

Svaki polaznik dobiva Skriptu sa teorijom, Skriptu sa riješenim pismenim ispitima, te pristup [ONLINE] video materijalima na kojima je obrađeno cjelokupno gradivo, te ujedno pružaju velik broj zadataka za vježbu. Predavanja se izvode pred pametnom pločom, te polaznici sav materijal s ploče dobivaju mailom u obliku pdf dokumenta.

Cijena programa je 1000 kn, a prijaviti se možete ispunjavanjem donjeg obrasca, ili me možete kontaktirati.

Pripremite se za ispit u rujnu iz Matematike na EFZG!

Derivacije i integrali su vjerojatno najteži dio gradiva metematike svakom studentu koji se priprema za ispit na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Upravo s tim gradivom krećemo u ponedjeljak 13. 8.

Pridružite se maloj grupi u radu sa najboljim predavačem matematike za gradivo koje vam je potrebno – točno onoliko koliko trebate naučiti, bez nepotrebnih viškova i tempa prolaska gradiva s kojim ne uspjevate naučiti ono najbitnije. Cilj nije naučiti sve, već onoliko koliko je potrebno.

Iako je jutarnja grupa popunjena, još uvijek ima par mjesta u popodnevnoj grupi, od 19-21h. Predavanja će se slijedeći tjedan održavati u ponedjeljak, utorak, četvrtak i subotu, a tjedan nakon toga po dogovoru. Mjesto održavanja je učilište Numericus, Vinogradska 4. Cijena programa (koji obuhvaća gradivo derivacija, integrala i financijske matematike) je 700 kn.

Istaknimo, kako svi polaznici, pored Skripte s teorijom, Skripte s riješenim rokovima i materijala s pametne ploče, dobivaju i besplatan pristup [ONLINE} video materijalima (https://matematika-efzg.usefedora.com/) gdje mogu, i više puta ako je potrebno, ponoviti i proći CIJELO gradivo, uključujući i TEORIJU.

Još nije kasno, pridružite se i savladajte gradivo iz Matematike za EFZG!

Pripremite se za ispit iz matematike u veljači!

Iako je ispit iz matematike na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu pred vratima, još nije kasno da se kvalitetno pripremite za njegovo polaganje!

U radu prema provjerenom programu i ispitnim zadacima, sa iskusnim predavačem, u slijedeća tri tjedan možete naučiti sve što vam je potrebno da položite ispit. Iako su pripreme sa radom krenule ovaj tjedan – u ponedjeljak 8. siječnja počinjemo sa najvažnijim dijelom gradiva – derivacijama.

Sve što ste propustili, lako možete nadoknaditi kroz online video predavanja. Vježbajte prema riješenim ispitnim rokovima, učite kada i kako vama paše putem online sadržaja, i savladajte gradivo s najboljim predavačem matematike za ekonomiste, Aleksandrom Hatzivelkosom.

Cijena skraćenog progama (od derivacija nadalje) iznosi 700 kn, a u cijenu je uključen potpun pristup online video materijalima, Skripta sa riješenim ispitnim rokovima i Skripta sa teorijom, te komplatno obrađeno gradivo s pametne ploče!

Mjesto održavanja priprema je učilište Numericus, Vinogradska 4, a pripreme se održavaju u dvijema grupama, jutarnjoj i popodnevnoj.
Čekamo vaš poziv!

Učite teoriju iz matematike za EFZG – besplatno!

Tijekom lipnja darujemo vas besplatnim pristupom u trajanju od 30 dana sadžaju [ONLINE] teorije iz Matematike na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Teorija je obrađena kroz video klipove, te prema konkretnim pitanjima sa ispitnih rokova. Pogledajte kako trebate odgovoriti na postavljena teoretska pitanja, i pripremite se za uspješno polaganje ispita iz Matematike!

Sve što trebate napraviti je (uz jedan Facebook like) kliknuti slijedeći link:

LINK

koji vas vodi na promotivni upis modula “Teorija”, u okvitu [ONLINE] priprema iz matematike za EFZG, te kliknuti na “Enroll in Course for FREE” (kao na slici), te pratiti daljnju registraciju.

Program [ONLINE] priprema iz matematike za EFZG je platforma za samostalno učenje i pripremanje ispita iz Matematike na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, na kojoj vas kroz cjelokupno gradivo potrebno za polaganje ispita vodi Aleksandar Hatzivelkos, bivši asistent iz matematike i predavač sa višegodišnjim iskustvom. Naučite sve što vam treba,bez opterećivanja nepotrebnim detaljima – učite [ONLINE]!

Ukoliko pak preferirate rad u živo, slijedeći program priprema održati će se u kolovozu (s početkom 9. kolovoza), a za rane prijave, do 10. srpnja odobravamo 100 kn popusta na cijenu programa. Više o samom programu možete saznati ovdje.

Sretno učenje!

Pripremite se za prvi kolokvij iz matematike – ONLINE!

Ukoliko se pripremate za prvi kolokvij iz matematike na Ekonomskom fakultetu u zagrebu, onda je ova poruka kao stvorena za vas!

Naime, u okviru [ONLINE] instrukcija, posebno pripremljenih i snimljenih prema potrebama studenata ekonomije, tijekom slijedećih sedam dana (do 23. studenog 2016) paket “Gradivo prvog kolokvija” možete upisati uz 20% umanjenu promotivnu cijenu. Umjesto 600 kuna, tridesetodnevni pristup gradivu, zadacima i teoriji u trajanju od 20 školskih sati, platite samo 480 kn.*

Sve što trebate napraviti je slijediti slijedeći link:

Pripreme za prvi kolokvij

Više informacija o sadržaju [ONLINE] instrukcija, kao i o predavaču i programu možete naći ovdje.

  • Plaćanje je moguće Mastercard, Visa i American Express karticama, te uplatom na račun (u tom slučaju obratite nam se mailom)